ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

graphic05-free-img

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Rok Dostava je 2-5 radnih dana,u suprotnom slučaju neke eventualne nepredvidive situacije ćemo vas kontaktirati.

Dostavljamo kurirskom službom GLS,kroz godine poslovanja smo sa njima imali najbolje iskustvo i povratne informacije od vas kupaca,tako da smo se odlučili isključivo za njih.

Koristimo više tehnika tiska,prilagođavamo se ovisno o tome što se tiska i koji konačni izgled želimo postići.Koristimo sitotisak,DTG Tisak(direktan print na tekstil),također radimo i DTF termo preslikače za majice koji su jedan od novijih tehnika tiska na tekstil. Bilo koji tisak da radimo je postojan i visoke kvalitete.

U slučaju da se radi o proizvodima koji uključuju personalizirani tisak,tisak iz ponude na majice,hudice,kape i sl. jednostrani raskid ugovora neće biti prihvaćen iz razloga jer je usluga već napravljena i nije moguće proizvode vratiti u prvotno stanje te poništiti odrađene usluge tiska.Osim u slučaju da se radi o proizvodima koji su isporučeni oštećeni ili pak da su isporučeni krivi proizvodi.Više možete pronaći u općim uvjetima poslovanja

Proizvode je u teoriji moguće osobno preuzeti,ali pošto smo se mi nalazimo na otoku Korčuli na suncem obasjanom jugu lijepe naše,mislim da će rijetki biti u mogućnosti osobno preuzeti naručene proizvode.Ako netko iz naše neposredne sredine zaželi osobno preuzimanje neka nas slobodno kontaktira.

Majice sa tiskom je najbolje održavati pranjem na 40 Celzijusa,prati ih naopako kao i svaku drugu robu radi manje habanja,peglati također naopako.

Shopping Cart
Ova Internet stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurali što bolje iskustvo korištenja naše web trgovine.