Izrada DTF Termo Preslikača

Slika DTF Preslikaca

Izrađujemo DTF Digitalne Preslikače po metru dužnom za potrebe svih koji se bave tiskom na majice i ostale promo tekstilne proizvode. Preslikači se izrađuju bez ograničena količine,naplaćuju se po metru dužnom a za tisak se ne naplaćuje priprema kao kod nekih tehnika tiska,možete nam dostaviti file kao naprimjer .jpeg , .png , .pdf , .tiff i ostale slične datoteke.

ICC Profil je vrlo bitna stvar kod digitalnog tiska a tako i u proizvodnji DTF Termo Transfera.Kvalitetan ICC profil omogućuje da se u tisku dobiju vjerodostojne boje,da boje nakon tiska izgledaju što je sličnije moguće onima koje vidite na monitoru. O ICC profilu ovisi i debljina nanosa boje koja mora biti optimalna,ako je boje premalo može se dogoditi da preslikač nema dovoljno pokrivnosti,a ako je boje previše preslikač će nakon apliciranja biti tvrđi nego što je potrebno. Ponuda DTF preslikača raste brzo,ali nemaju svi dobre ICC profile tako da pri kupnji DTF Preslikača savjetujemo da obratite pažnju prvenstveno na boje.Mi smo testiranjem došli do toga da imamo kvalitetne ICC profile tako dobijemo optimalni nanos i što je moguće realnije boje.

Preslikač je visoke kvalitete, dugotrajan i vrlo lak za apliciranje na razne materijale,tako da ga možete koristiti za razne promo proizvode kao što su naprimjer majice od svih vrsta materijala,kape i pregače,možete ga aplicirati i na kišobrane ,ruksake,platnene pamučne i poliesterske shopping vrećice za kupovinu i još mnogo toga.

Ukoliko imate potrebu za izradu DTF preslikača ili se želite informirati o mogućnostima primjene i ostalog vezanog uz DTF tehnologiju zbog eventualne suradnje slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca ili emailom na info@dizajnirajmajicu.net ,a možete nas kontaktirati telefonom na 095 904 91 39 .

Shopping Cart
Ova Internet stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurali što bolje iskustvo korištenja naše web trgovine.