O Nama

Dugogodišnje Iskustvo – Garantirana Kvaliteta Tiska Na Vrhunske Proizvode Renomiranih Svjetskih Brandova. Sve Proizvode Uvozimo Iz Njemačke,Te Su Namjenjeni Za Zapadnoeuropsko Tržište..

Omiljena Trgovina Za Personalizirani Tisak.

Više od 15 godina bavimo se tiskom na promo tekstilne proizvode,obratite nam se s povjerenjem i nećemo vas razočarati.

Svi proizvodi na koje vršimo tisak moguće je naručiti čak samo jedan komad sa vašim personaliziranim tiskom!

Trebate Personaliziranu odjeću za ugostiteljstvo,u ponudi imamo sve od majici,košulja,hlača,pregača,kapa,kuharske odjeće i još mnogo toga.

Imate građevinsku tvrtku,za vas u ponudi imamo radna i zaštitna odjela,kombinezone, zaštitnu obuću,reflektirajuće prsluke itd. Na sve to tiskamo logo i natpise po želji.

 

Sitotisak

Sitotisak je metoda izrade šablona koja uključuje istiskivanje tinte kroz šablone koje su obložene poroznom tkaninom rastegnutom preko okvira koji se naziva sito. ... Izvorni materijal korišten u sitotisku bila je svila. Otuda i naziv Sitotisak. Danas je poliester tkanina izbora.

Sublimacija

Iako bi zbog imena proces mogao izgledati komplicirano i tehnički zapravo je prilično jednostavan za razumjeti. Definicija sublimacije: kada se čvrsti materijal pretvara u plin bez prolaska kroz tekući stadij.

Štik - Vez

Vez(Štik) je zanat ukrašavanja tkanine ili drugih materijala pomoću igle za nanošenje konca ili pređe. Vez također može uključivati ​​druge materijale kao što su biseri, perle, pera i šljokice. ... Ti šavovi i danas ostaju temeljne tehnike ručnog vezenja.

Preslikači Za Majice

Bavimo se izradom Termo Preslikača za razne promo proizvoder.Preslikače izrađujemo dvjema metodama,jedna je sitotisak a druga novija je DTF što je skraćenica od Direct To Foil,ova metoda je digitalni tisak što omogućuje izradu detalja visoke razlučivosti i u full coloru.

Za Više Informacija Pošaljite Upit!

Proizvodi Koje Možete Personalizirati!

Nudimo široku paletu tekstilnih proizvoda za ugostiteljstvo,majice,košulje,pregače,hlače.Također vršimo uslugu tiska, personaliziranja odjeće za vaše zaposlenike vašim logom radi lakše prepoznatljivosti vašeg branda.

U našoj ponude se nalazi i radna odjeća kao što su jakne,hlače,prsluci,kombinezoni,zaštitna odjeća i obuća,također sa mogućnosti tiska po vašem izboru. Sva odjeća ima visoke standarde te je uvezena iz njemačke.

Bavimo se proizvodnjom Termopreslikača za majice i ostale tekstilne proizvode.Preslikače radimo tehnikom sitotiska,a također proizvodimo i digitalne preslikače DTF.Uz preslikače vam možemo ponuditi i majice što vam omogućuje pokretanje posla sa majicama,a iza vas kao potpora uz vas smo mi. Uz katalošku ponudu preslikača po povoljnim cijenama,za vas ćemo također izraditi i preslikače po narudžbi, i na taj način ćete moći odraditi svaki posao koji vas dopadne.

shipping

Brza Dostava

Dostavljamo sigurno i brzo pomoću našeg patrtnera,kurirske službe GLS.

badge

Vrhunska Kvaliteta

Proizvodi na koje vršimo tisak su za zapadno europsko tržište,sami ih direktno uvozimo iz njemačke.

discount

Povoljne Ponude

Pratite Promotivne ponude,kupujte povoljno.

lock

Sigurno Plaćanje

Svi podaci koji se koriste za plaćanje su zaštićeni enkripcijom.

Shopping Cart
Ova Internet stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurali što bolje iskustvo korištenja naše web trgovine.