graphic05-free-img

DTF Preslikači Za Majice

Široka Namjena

DTF Preslikače Možete Aplicirati na Široku Paletu Promo I Ostalih Proizvoda

Brza Izrada Preslikača

Preslikače izrađujemo u najbržem mogućem roku i isporučujemo ih GLS Dostavom

Ispis Visoke Rezolucije

DTF Je Digitalni Full Color Tisak Koji Može Pratiti Potražnju Manjih Naklada

Imate Pitanja?

Za Ponudu I Pitanja Nam Pošaljite Upit putem forme Koja Se Nalazi Ispod
graphic05-free-img

Izrada DTF Preslikača Za Majice

Za Pitanja ili Ponudu!

Kontaktirajte Nas Putem Forme,Za Ponudu Zakačite Datoteku Za Tisak Sa Željenim Dimenzijama.

graphic05-free-img

Što je DTF Termo Preslikač?

DTF je skraćenica od Direct To Film Printing, što podrazumijeva digitalni tisak na prozirnu PET Foliju. DTF proces se sastoji od printanja na foliju,te nanošenja Melt-a t.j. ljepila u prahu.Zatim se sa folije otresa višak praha te folija ulazi u tunel na pokretnoj traci gdje se sve dodatno suši i melt/prah se topi.Pokretna traka izlazi iz tunela gdje se hladi i namotava na rolu. Cijeli proces se odvija automatski i radimo ga na opremi za komercijalnu proizvodnju.

DTF Preslikači imaju široku namjenu i mogu se aplicirati na : majice,kape,pregače,ruksake,jakne i ostale slične proizvode od raznih materijala kao što su pamuk,poliester,svila te razne materijale od sintetičkih vlakana kao npr. Rajon. Prednost DTF-a  je što se mogu raditi male naklade tiska u boji / full coloru , i dovoljno je samo da nam pošaljete sliku bez ikakve posebne pripreme,a mi ćemo za vas proizvesti preslikač kojega ćete jednostavno otisnuti na željeni proizvod. 

Savršena ponuda za sve one koji se bave tiskom na majice i ostale promo tekstilne proizvode a sami se ne bave sitotiskom ili proizvodnjom Termo Preslikača. Za vas izrađujemo Termo Preslikače po narudžbi. Bavimo se izradom Sitotisak Termo Preslikača kao i DTF Digitalnih Preslikača koji su savršeni za manje naklade gdje se tisak radi u više boja i naravno i u full coloru,kada je DTF u pitanju dobijate maksimalnu kvalitetu ispisa,živu paletu boja,a ne treba nikakva specijalna grafička priprema već je dovoljna slika / image datoteka kao što su npr. .jpeg ili .png kao i mnoge druge. Konačna priprema za DTF ispis je ipak u .tiff datoteci.

Za razliku od DTF -a tehnika tiska po nazivu sitotisak je pak bolja za velike serije sa manje boja radi svoje isplativosti,u konačnici dobijete jeftiniji preslikač sa kojim možete postići nižu cijenu za vaše klijente ta tako biti konkuretniji na tržištu.

U suradnji sa nama možete odraditi bilo koji posao koji vam se nađe na putu,bilo da se radi o tisku velikih ili malih naklada,jednobojnim tiskom ili full coloru,dali ga aplicirate na majice,kape,hudice,torbe,ruksake, kišobrane ili neke druge teksilne ili odjevne predmete, mi ćemo za vas izraditi savršeni preslikač cijenovno povoljan i kvalitetan koji ćete bez ikakvih problema sa lakoćom tiskati vašom Termo Prešom za majice.

Možda tek razmišljate pokrenuti posao majica sa tiskom? Slobodno nas kontaktirajte,mi ćemo vam pružiti sve potrebne informacije koje vam mogu pomoći pri odluci dali se želite upustiti u ovu avanturu. Uz izradu custom termo preslikača također imamo i katalošku ponudu za sve one koji se namjeravaju baviti prodajom majica na moru,za suvenirnice i darovne dućane. Kod nas možete nabaviti majice i ostale tekstilne proizvode kao i termopreslikače kojima ćete ih otisnuti,ako želite već otisnute majice,mi ćemo ih otisnuti za vas bilo da se radi o ponudi iz našeg kataloga ili izradi nekog vašeg dizajna.

 

Sitotisak Termo Preslikači

sitotisak-preslikaci-baner

Što je Sitotisak Termo Preslikač?

Sitotisak još poznat kao i Serigrafija je tehnika tiska u kojoj se koristi mreža sa sitnim rupicama raznih promjera ovisno o vrsti boje koja se koristi te debljini nanosa kojega se želi postići. To je vrlo stara tehnika tiska gdje se je prije kao mreža koristila svila, dok su to danas umjetni materijali koji su puno izdržljiviji i isplativiji za korištenje. U procesu se koristi emulzija koja se nanosi na mrežu koja je prethodno nategnuta na okvire bilo da su od drva ili aluminija, danas uglavnom koriste aluminijski. Za proces je potreban i film koji se na sita sa nanesenom emulzijom(prethodono emulzija mora biti osušena) postalja i osvjetljava pod jakim svijetlom. Film ne propušta svijetlo tako da se emulzija na mjestu gdje je bio film neće stvrdnuti,te se nakon osvjetljavanja dio koji je bio pod filmom može oprati jakim mlazom vode. Dio na kojemu nema emulzije će propuštati boju,te se tako nanosi boja na majice ili papir za preslikače. Može se tiskati neograničen broj boja, za svaku boju je potrebno dodatno pripremljeno sito a prijašnja boja mora biti osušena međusušačem prije nanosa sljedeće boje,kada su sve boje nanesene majica ili preslikač prolaze kroz tunel gdje se suše na određenoj temperaturi na određeno vrijeme.  U slučaju da se sitotisak radi iz CMYK-a u tom slučaju je potrebno 5 sita za dobijanje svih željenih boja te se na taj načim može dobiti drukčiji efekt od tiskanja svake boje zasebno. 

Ukoliko imate potrebu za izradu DTF ili Sitotisak preslikača ili se želite informirati o mogućnostima primjene i ostalog vezanog uz DTF tehnologiju zbog eventualne suradnje slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca ili emailom na info@dizajnirajmajicu.net ,a možete nas kontaktirati telefonom na 095 904 91 39 

Shopping Cart
Ova Internet stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurali što bolje iskustvo korištenja naše web trgovine.